Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
Novi gejmplej video za FIFA 23 prikazuje Career mod

  Objavljeno: 08-08-2022   Vijesti iz gaming svijeta

Novi gejmplej video za FIFA 23 prikazuje Career mod

FIFA 23 otkrila kako će izgledati Career mode u najdužem videu do sada

EA Sports je objavio novi gejmplej video za FIFA 23 koji se fokusira na režim karijere(Career mod). Ovogodišnji režim karijere će imati funkcije kao što su ličnost igrača, istaknuti delovi koji se mogu igrati, novi meniji, dinamični trenuci, analiza transfera i autentični menadžeri.

FIFA 23 obećava da će HyperMotion tehnologija nove generacije obezbijediti dvostruko više podataka o stvarnom meču. Kao takva, igra će imati preko 6.000 realističnih fudbalskih animacija. Štaviše, biće prisutan novi mehanizam visokog rizika u odnosu na nagradu. Igrače očekuju i osvježeni slobodni udarci, penali i korneri...

FIFA 23 će predstaviti i ženski klupski fudbal, koji je sada nezaobilazna stavka svih sportskih igara i duplu sezonu FIFA Svjetskog prvenstva. Vraća nam se i Juventus, recimo. Naravno, igra će imati sve svoje tradicionalne režime igre, kao što su FUT i Volta Football.

Ove godine FIFA 23 će biti upamćena po dvije stvari najmanje za sada - po tome što je poslednja FIFA igra u ovoj franšizi (i EA Sports i FIFA se okreću novim, odvojenim projektima), ali i po tome što će prvi put na naslovnoj strani tj. na omotu biti fudbalerka.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.