Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
Far Cry 6 je besplatan za igranje ovoga vikenda

  Objavljeno: 05-08-2022   Vijesti iz gaming svijeta

Far Cry 6 je besplatan za igranje ovoga vikenda

Od danas pa sve do ponedjeljka popodne možete besplatno igrati Far Cry 6 na svim platformama.

Ubisoft je najavio da će Far Cry 6 biti besplatan za igranje ovog vikenda. Od 4.8. do ponedjeljka, 8. 8. do 15 sati, moći ćete besplatno igrati Far Cry 6 na svim platformama, a to su PC (Ubisoft Connect i Epic Games Launcher), PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series X/S. Za igranje PC i PS4/5 verzija ne treba vam ništa više osim dobre volje, dok vam na Xboxu ipak treba pretplata na Xbox Live Gold.

U Far Cry 6, igrači su uronjeni u adrenalinski, haotičan svijet moderne gerilske revolucije. Igra se odvija u Yari; tropski raj zamrznut u vremenu. Kao diktator Jare, Anton Kastiljo namjerava da na bilo koji način vrati nekadašnju slavu svojoj naciji, a njegov sin Dijego ide njegovim krvavim stopama.

Igrači će preuzeti ulogu Danija Rojasa; lokalni Jaran koji će postati gerilac da bi oslobodio naciju. Igrači će uskočiti u akciju i haos gerilske borbe u srcu revolucije. Pored toga, igrači će koristiti arsenal jedinstvenog i iznenađujućeg novog oružja, vozila i životinjskih pratilaca u borbi protiv nepopustljivog vojnog režima.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.