Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
Stiže nam Mortal Kombat 1!

  Objavljeno: 25-05-2023   Vijesti iz gaming svijeta

Stiže nam Mortal Kombat 1!

Napokon je najavljen Mortal Kombat 1, a nova era krvavih bitki počinje već ove jeseni na svim aktualnim konzolama i PC-ju.

Napokon je najavljen Mortal Kombat 1, a nova era krvavih bitki počinje već ove jeseni na svim aktuelnim konzolama i PC-ju.

 

Dosta je bilo odugovlačenja – GET OVER HERE! Borilački serijal Mortal Kombat vraća se na sam početak uz reboot zvan Mortal Kombat 1.

 

Novu eru započinje Liu Kang, a uz njega se vraćaju još Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Kung Lao, Kitana, Mileena, Shang Tsung i Johnny Cage. Svi će oni koristiti krvave fatalityje kao i do sada, a vidjećemo i novu priču za koju studio NetherRealm obećava neočekivane preokrete u rivalstvima i pozadinskim pričama.

 

Novost će u Mortal Kombatu 1 biti Kameo borci. Oni će služiti kao partneri koji će glavnim borcima pomagati tokom meča, što nam zvuči poput Tag sistema koji je već korišten u drugim serijalima.

 

Što se tehničkog dijela tiče, potvrđeno je da će igra od starta koristiti rollback netcode, no što se tiče cross-playa on će biti omogućen tek naknadno, nekad poslije lansiranja.

 

 

 

Mortal Kombat 1 stiže 19. 9. 2023. na PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch te PC (Steam/Epic). Raniji pristup igri biće moguće uz Kollector’s Edition verziju od 14. 9. Prethodno će biti održano beta testiranje u osmom mjesecu, a moći će mu pristupiti igrači koji naruče igru u verzijama za PlayStation 5 ili Xbox Series X/S.

 

Poruči svoj primjerak na vreme i pripremi se za sjajne borbe! 

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.