Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
Nova Samsung S24 serija je tu!

  Objavljeno: 02-02-2024 08:55:48   Novosti

Nova Samsung S24 serija je tu!

Samsung S24 serija u prodaji!

Uzbuđenje doseže vrhunac jer vam PC Gamer predstavlja najnoviju ponudu Samsung Galaxy S24 serije, donoseći mobilnu revoluciju u vaše ruke! Ovi pametni telefoni predstavljaju savršen spoj vrhunske tehnologije i izvanrednog dizajna.

 

Kompanija Samsung se sa svojom novom Galaxy S24 serijom flagship mobilnih telefona fokusira na AI - veštačku inteligenciju. Sa novim Galaxy modelima, S24, S24+ i S24 Ultra, otkrićete novu eru mobilnih inovacija! Telefoni dolaze sa kamerama i alatkama za uređivanje fotografija koje pokreće vještačka inteligencija, otvarajući nove nivoe kreativnosti, produktivnosti i mogućnosti. AI pojačava gotovo svako iskustvo na Galaxy S24 seriji, od omogućavanja komunikacije bez prepreka s inteligentnim prevodom teksta i poziva, do maksimalne kreativne slobode uz Galaxy ProVisual Engine, do postavljanja novog standarda za pretraživanje koji će promijeniti način na koji korisnici Galaxy-ja otkrivaju svijet oko sebe. Najnovije inovacije donose vam najnapredniji Samsung Galaxy do sada, tako da možete da snimite svaki trenutak koji želite i podijelite ga na nove, spektakularne načine.

 

Budite prvi s novim telefonom iz Samsung Galaxy s24 serije!

Nemojte propustiti priliku osigurati svoj Samsung Galaxy S24 po najboljim mogućim uslovima. Budućnost mobilne tehnologije je sada u vašim rukama!

 

 

Istražite našu ponudu telefona iz nove Galaxy S24 serije, izaberite telefon u boji koja vam se najviše dopada i uživajte u brojnim inovativnim mogućnostima vašeg novog uređaja.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.