Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
Nintendo Switch Pro možda stiže tek krajem 2023

  Objavljeno: 11-08-2022   Vijesti iz gaming svijeta

Nintendo Switch Pro možda stiže tek krajem 2023

Nintendo Switch jedna je od najpopularnijih konzola svih vremena

Nakon unaprijeđene verzije sa OLED ekranom, fanovi ove izuzetno popularne konzole očekivali su i "Pro" verziju ove ručne konzole. Prema glasinama, trebalo je da se pojavi do kraja ove godine, međutim prema pisanju nekih medija, Nintendo Switch Pro još uvijek nije spreman i sada će mnogi morati da čekaju ovu "profesionalnu" verziju konzole duže nego što je bilo ko mislio.

 

Nintendo Switch jedna je od najpopularnijih konzola svih vremena. Prije samo nekoliko dana objavljeni su finansijski izvještaji ove kompanije koja je potvrdila kako je od samog početka prodato više od 111 miliona primjeraka ovog gejming sistema, što Switch stavlja na visoko treće mjesto najprodavanijih konzola ove kompanije, tik iza GameBoy sa 118 miliona prodatih primjeraka i DS sa neprikosnovenih 154 miliona prodatih primjeraka, prenosi Benchmark.

 

Na prvom mjestu je svakako još uvijek legendardni PlayStation 2, dok konzola prethodne generacije kompanije Sony, PlayStation 4 ima 117 miliona prodatih primjeraka. Switch je na petom mjestu najprodavanijih konzola svih vremena, Sony je jedini takmac, dok najpopularnija konzola kompanije Microsoft, Xbox 360, ima prodatih “svega” 85 miliona primjeraka.

 

Originalni Nintendo Switch izdat je zajedno sa Legend of Zelda: Breath of the Wild, jednom od najpopularnijih video igara za ovaj sistem. Prvobitno se mislilo da će se isto dogoditi i sa “Pro” verzijom koja će se izdati uz nastavak legendarne Zelde.

 

Po svemu sudeći, ništa od toga, pa ćemo na Nintendo Switch Pro morati da sačekamo do samog kraja 2023. godine, a možda ćemo zagaziti i u narednu godinu.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.