Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
Isporučeno je okruglo 100 milijuna PlayStation 4 konzola

  Objavljeno: 30-07-2019   Vijesti iz gaming svijeta

Isporučeno je okruglo 100 milijuna PlayStation 4 konzola

Sony je krajem šestog mjeseca dosegnuo novi uspjeh s PlayStation 4 konzolom. Isporučeno je više od sto milijuna primjeraka te konzole.

Bilo je samo pitanje vremena kada će PlayStation 4 konzola premašiti brojku od 100 milijuna isporučenih primjeraka. To se dogodilo nekad između četvrtog i sedmog mjeseca, u kvartalu kada je bilo isporučeno 3,2 milijuna konzola.

Ovime je PlayStation 4 postao konzola koja je najbrže došla do brojke od 100 milijuna isporučenih primjeraka. Time je nadmašio i legendarni PlayStation 2 kojemu je trebalo pet godina i devet mjeseci da dođe do te brojke. PlayStation 4 do 100 milijuna došao je za pet godina i sedam mjeseci, dakle, dva mjeseca brže.

E sad, broj isporučenih primjeraka ne znači da je na tržištu prodano sto milijuna PlayStationa 4, odnosno da ta konzola ima toliko korisnika. Svejedno, nismo daleko od toga – potražnja za PlayStationom 4 jenjava, ali je još uvijek dosta velika.

Kako stvari stoje, PlayStation 4 će vrlo izgledno nadmašiti prodaju Nintendo Wii konzole, ali i originalnog PlayStationa. Samim time, postao bi četvrta najprodavanija konzola u povijesti.

 

------

Izvor: HCL Gaming

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.