Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
Sony PlayStation 5 Slim – igraj kao nikada do sada!

  Objavljeno: 01-12-2023   Vijesti iz gaming svijeta

Sony PlayStation 5 Slim – igraj kao nikada do sada!

Novi izgled PS5 konzole

Kako se bliži sezona praznika, Sony PlayStation sa uzbuđenjem je saopštio da je lansiran novi PS5 model.

 

Da bi odgovorili na rastuće potrebe igrača, njihovi inženjerski i dizajnerski timovi su sarađivali na novom faktoru oblika koji pruža veći izbor i fleksibilnost.

 

Sony PlayStation 5 Slim - vrhunska gejming moć u elegantnom dizajnu! PS5 Slim nudi novi kompaktan, tanak i elegantni dizajn, sa istom gaming snagom kao PS5, i predstavlja vrhunac tehnološkog razvoja u svetu gejminga. Sa svojom AMD Radeon RDNA 2 grafikom i Zen 2 procesorom, kao i integrisanom SSD disku od 1TB, nova PS5 konzola obećava neuporedivu brzinu i performanse koje premašuju sve prethodne standarde. Ovo znači da igre ne samo da izgledaju bolje, sa realističnijom grafikom i fluidnijim animacijama, već se i dramatično brže učitavaju, čineći igračko iskustvo glatkim i prijatnim. PS5 Slim je dizajniran da maksimalno iskoristi moć i ljepotu najnovijih igara, pružajući igračima mogućnost da istražuju kompleksne svijetove sa nezamislivom lakoćom, čineći ga idealnim izborom za one koji traže vrhunsku konzolu nove generacije.

 

Novi PS5 je smanjen u zapremini za više od 30%, a težini za 18% i 24% u poređenju sa prethodnim modelima. Postoje četiri odvojena poklopca, pri čemu je gornji dio sjajan, dok donji ostaje mat. 

 

Uz novi PS5 model biće uključen i horizontalni stalak. Takođe, novo vertikalno postolje kompatibilno sa svim PS5 modelima će se prodavati zasebno. 

 

 

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.