Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
Ovo je prvi svjetski zvanični gejming monitor za igre “League of Legends” - AGON PRO AG275QXL

  Objavljeno: 28-11-2023   Vijesti iz gaming svijeta

Ovo je prvi svjetski zvanični gejming monitor za igre “League of Legends” - AGON PRO AG275QXL

Prvi gejming monitor inspirisan League of Legendsom i njegovom kultnom Hextech tehnologijom.

Jedan od vodećih svjetskih brendova gejming monitora i IT opreme, AGON by AOC udružio se s Riot Gamesom kako bi predstavio prvi gejming monitor inspirisan League of Legendsom i njegovom kultnom  Hextech tehnologijom. AGON PRO AG275QXL – AGON League of Legends Edition ima jedinstven dizajn i posebne karakteristike izrađene posebno za MOBA iskustvo.

 

Jedinstvene karakteristike stvaraju savršeno iskustvo za obožavaoce League of Legendsa

 

League of Legends jedna je od najigranijih PC igra na svijetu s milionima igrača koji sarađuju u takmičenju s visokim ulozima. AGON by AOC stvorio je prvi monitor posebno dizajniran kako bi igračima svuda pružio najbolje iskustvo razdora s jedinstvenim karakteristikama kao što je reaktivno osvjetljenje za događaje u igri.

 

Igrači renomiranog naslova odmah će primijetiti prepoznatljiv stil AG275QXL s njegovim uzbudljivim dizajnom inspirisanim Hextechom koji spaja svijet magije i tehnologije.

 

AG275QXL nudi izvanredne karakteristike poput League of Legends Mode, LoL QuickSwitch, ekskluzivnih zvukova za uključivanje/isključivanje, Light FX Sync i LoL Signature OSD dizajn.

 

 

Vizuelno, monitor je izvanredan primjer koji uključuje League of Legends u svakom aspektu: kućište i postolje ukrašeni su elementima kultnog Hextech dizajna koji se može videti u celom League of Legends svemiru. Monitor sjaji zahvaljujući posebnom Light FX koji se sinhronizuje s akcijom koja se događa tokom gejminga. LoL mode osigurava jasan pogled na Summoner’s Rift.Tako će igrači biti potpuno uronjeni u svoj  League of Legends monitor.

 

Monitor opremljen najboljim buffovima i runama

 

Kako bi garantovao dosljedne i vrhunske performanse kako za povremene igrače tako i za profesionalce u esportu, AG275QXL ima vrhunske specifikacije: 27 inčni IPS monitor koji ima QHD rezoluciju s brzinom osvježavanja od 170 Hz za nesmetane slike čak i u najluđim timskim borbama.

 

Kako bi se uklonili zastajkivanje i kašnjenje slike, AG275QXL podržava Adaptive Sync s FreeSync Premiumom i besprekorno vreme odziva od 1 ms GtG dodatno osigurava besprijekoran izlaz. Uz VESA DisplayHDR 400, ShadowControl i Flicker-Free način rada, igrači mogu uživati u dugim gejming sesijama i kristalno jasnom prikazu svojih omiljenih prvaka koji zaranjaju u bitku.

 

AGON by AOC ima za cilj da stvori odgovarajuću opremu za igrače kako bi u potpunosti povećali svoje performanse i kako bi im pomogli u prevladavanju izazova.

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.