Loading...

Učitavanje...

067007060   ZAPOSLENJE   BESPLATNA DOSTAVA   LOYALTY CLUB   SERVIS   KAKO KUPOVATI?
pc-gamer.me

  Nazad na blog listu
Objavljene su igre za PlayStation Plus za januar 2024.

  Objavljeno: 12-01-2024 08:04:50   Vijesti iz gaming svijeta

Objavljene su igre za PlayStation Plus za januar 2024.

Fanovi igre Warframe takođe će biti počašćeni ekskluzivnim paketom u januaru.

Sony je otkrio igre za PlayStation Plus za januar 2024. To će biti A Plague Tale: Requiem, Evil West i Nobody Saves the World.

 

Kako je detaljno opisano na PlayStation blogu, sve tri ove igre će biti dostupne članovima PlayStation Plus od utorka, 2. januara, i moći će se preuzeti bez dodatnih troškova do ponedeljka, 5. februara.

 

 

Pored ovih igara, članovi PlayStation Plus takođe će biti počašćeni ekskluzivnim PlayStation Plus paketom nazvanim Warframe: Syrinx Collection. Ova kolekcija uključuje: Syrinx Chest Plate, Syrinx Shoulder Plates, Syrinx Leg Plates, Baza Rifle, Cassowar Polearm, Storm Color Palette, Essential Base Damage Mod Bundle, Essential Critical Damage Mod Bundle, 2x Orokin Catalysts, 170 Platinum, 7-Day Affinity Booster i 7-Day Credit Booster.

 

Što se tiče igara, A Plague Tale: Requiem će biti dostupna vlasnicima PS5 konzola i predstavlja nastavak igre A Plague Tale: Innocence. Priča prati Amiciu i Huga dok putuju na jug nakon bjekstva iz svoje kuće. Međutim, stvari nisu idilične, jer se Hugove moći vraćaju, a "smrt i uništenje se vraćaju poplavom proždirućih pacova."

 

 

Evil West će biti dostupna vlasnicima PS4 i PS5 konzola i stavlja vas u ulogu "jednog od posljednjih agenata tajnog instituta za lov na vampire" koji predstavlja "posljednju liniju između čovječanstva i duboko ukorijenjenog terora koji sada izranja iz sijenki." Evil West može biti igrana samostalno ili u kooperativnom režimu i sadrži narativno vođenu kampanju ispunjenu akcijom.

 

 

Nobody Saves the World je najnovija igra od strane razvojnog tima Drinkbox Studios, poznatog po igri Guacamelee!, i biće dostupna vlasnicima PS4 i PS5 konzola. Igra vas stavlja u ulogu lika pod imenom "Niko," koji, kao što naslov sugeriše, mora spasiti svijet od drijevne Katastrofe dok se transformiše u puža, duha, zmaja i još mnogo toga.

 

Prijavi se na newsletter i prvi saznaj za najbolje akcije & najnoviju ponudu

Prijavljivanjem na Newsletter prihvatate uslove korišćenja
  • info@pc-gamer.me
  • Ponedjeljak - Subota: 08:00H - 21:00H
  • Moskovska 159, Podgorica, Crna Gora
  • Pera Šoća, 2-3, Podgorica(City Kvart)
  • TC Bazar, 8 Blaža Jovanovića, Podgorica
  •   FACEBOOK   INSTAGRAM

Sve cijene na ovom sajtu iskazane su u eurima. PDV je uračunat u cijenu. Ne garantujemo da su sve informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Svi artikli prikazani na ovom sajtu su dio naše ponude i ne podrazumijeva se da su svi dostupni u svakom trenutku na našem lageru.