Welcome to PC-gamer Online Shopping Store !

Korpa
FIFA 20 donosi ukupno 90 licenciranih stadiona

19/09/2019

EA Sports je otkrio na kojim će se virtualnim stadionima igrati mečevi Fife 20. Ove godine dodana su tri nova travnjaka.

FIFA će i ove godine biti nogometna videoigra s najviše stadiona. Bit će ih ukupno 119, od čega 90 licenciranih i 29 izmišljenih. Više je to nego prošle godine, kada smo imali 78 licenciranih stadiona, premda je EA Sports izgubio dva značajna stadiona: Bayernovu Allianz Arenu i Juventusov Allianz Stadium. Oba ta stadiona sada su ekskluzivna za PES 2020.

Međutim, Fifa se ponovila s nekim prilično atraktivnim stadionima. Najviše ih je dobila njemačka Bundesliga gdje su dodani stadioni: BayArena, Commerzbank-Arena, Düsseldorf-Arena, Opel Arena
PreZero Arena, Red Bull Arena (Leipzig), RheinEnergieStadion, Volkswagen Arena, wohninvest Weserstadion i WWK Arena. U španjolskim ligama dodana su četiri stadiona: Estadio José Zorrilla, Reale Seguros Stadium, Estadio El Alcoraz i Estadio de Vallecas.

 

 

U Engleskoj su novi Bramall Lane i Kiyan Prince Foundation Stadium. U Francuskoj je dodan Groupama Stadium, a u američkom MLS-u Red Bull Arena (New Jersey). Licenciran je također i nacionalni stadion Turske, Atatürk Olimpiyat Stadı.

Sve te stadione moći ćemo posjetiti uskoro. FIFA 20 izlazi idućeg tjedna, 24. 9., no već danas od 17 sati igra će se moći isprobati u sklopu pretplate na EA Origin/Access i Premiere.

------

Izvor: HCL Gaming