Welcome to PC-gamer Online Shopping Store !

Korpa
Pogledajte kako izgleda Narcos igra u kojoj je Pablo Escobar narator priče

14/09/2019

Dočekali smo prvi konkretni prikaz gameplaya iz nadolazeće igre Narcos: Rise of the Cartels. Ako ste se nadali nečemu spektakularnom na razini serije, možda ćete ostati razočarani.

Vjerojatno niste svjesni činjenice da nam ove jeseni stiže igra po uspješnoj Netflixovoj seriji Narcos. Izdavačka kuća Curve Digital stoga je priredila novi trailer za Narcos: Rise of the Cartels kako bi vas osvijestila o tome. Sad je samo na vama da odlučite zanima li vas takvo što uopće.

Naime, Narcos ima super interesantnu temu, ali prvi konkretni prikaz igre potvrđuje ranije strahove da bi ovo mogao biti prilično niskobudžetni projekt. Iz aviona se vidi kako prezentacijski gledano Narcos: Rise of the Cartels nije na razini ostalih igara ove generacije. Naravno, ne mora to nužno značiti da nas čeka loša igra, ali prvi dojam nije baš najbolji.

 

 

Igra će inače prezentirati događanja iz prve sezone serije. Igrači će priču moći pratiti s dvije strane, kao DEA agent i kao pripadnik kartela. Narator u igri bit će Pablo Escobar. Žanrovski će igra pripadati strategijama na poteze te će mehanički imati sličnu izvedbu kao igre iz serijala XCOM.

------

Izvor: HCL Gaming