Welcome to PC-gamer Online Shopping Store !

Korpa
Hisense ULED televizor je odličan izbor

09/09/2021

Želite da kupite novi televizor, ali ste u dilemi za koji da se odlučite. Tržište je preplavljeno nepoznatim brendovima i jeftinim uređajima, a uglavnom se ti uređaji razlikuju samo u logotipu. Zato je uvijek bolje opredijeliti se za poznatog proizvođača koji garantuje kvalitet. U proizvodnji tehnike, Kina je velika sila i pored one loše klase i sitnih proizvođača ima i svoje gigante kao što je Hisense, na primjer, koji je neprikosnoven kada se radi o televizorima.

Ova multinacionalna kompanija ima 13 fabrika u Kini i 6 širom svijeta, a uspješno radi 50 godina. Hisense nam donosi novi TV uređaj koji je originalan, izuzetnog dizajna, sa izuzetnim performansama. Hisense ULED televizor 55U8QF Smart 4K je uređaj visoke klase, izuzetnog kvaliteta izrade. Dizajn je efektan i jednostavan. Elegantan Hisense televizor ravnog ekrana i  dijagonale 55 inča (140 cm) nudi novi i drugačiji doživljaj. Povjerenje uliva odlična čvrstina kućišta, a dobar utisak ostavlja i zakrivljeni luk postolja.

Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji, ovaj televizor pruža vrhunski kvalitet  i sliku iz više uglova. ULED je Hisense tehnologija koja pored opšte optimizacije parametara poput boje i osvijetljenosti, posjeduje i jednu od najreprezentativnijih tehnika za ULED, a to je upravljanje zonom, odnosno kontrolu zonalne svetlosti. Znak Hisense-ovog high-end televizora je postao ULED. Ova ULED tehnologija označava naprednu tehnologiju prikazivanja LED pozadinskog osvjetljenja, kao i upravljanja bojama. Ukupan kvalitet slike televizora na nevjerovatan nivo  podiže ukupni kvalitet slike. Za razliku od onih tradicionalnih LED televizora slike koje vidite na ULED televizorima su živopisnije, izvrsnije i detaljnije. Svaku zonu pozadinskog osvjetljenja  precizno kontroliše lokalni algoritam zatamnjenja, a rezultat toga je optimalna slika sa svetlijom bijelom i dubljom crnom bojom. Zahvaljujući ovom Hisense ULED modelu  videćete svijet u više boja. U boju vas uranja široki raspon boja koja je stvarna  sa prirodnim tonovima nudeći široki spektar senki na ekranu. Kako bi povećao jasnoću u brzo pokretnim slikama ovaj Hisense TV adaptira procjenu kretanja i kompenzaciju kretanja. Model ovog televizora napravljen je tako da sadržaj bude jasniji, tečniji, glatkiji, odnosno pruža mogućnost gledanja bez tragova. Posjeduje jasan, glasan i prodoran zvuk, a prostor oko vas ispuniće zvuk zadivljujuće realan. Dolby Vision HDR tehnologijja je ustvari inspirisana bioskopom. Pred vašim očima ukazaće vam se boje i detalji koji oživljavaju zabavu. Ultra živopisne slike, nevjerovatnih boja, svjetlosti i detalja. Rukovanje je veoma jednostavno. Bez napora moći ćete da prelazite sa jedne na drugu omiljenu aplikaciju u nekoliko koraka.